מגשי אירוח בהתאמה אישית לכל אירוע

  • למידע נוסף וייעוץ

  • הצטרפו אלינו לפייסבוק

לצד הזמנת כל הציוד הנחוץ לארגון אירוע, ישנו מגוון אפשרויות של הזמנת המזון לאירוע – הקייטרינג לסוגיו השונים. הזמנת מגשי אירוח היא בחירה מתאימה למי שמבקש לערוך אירוע מסוגנן ואיכותי. ניתן לבחור מתוך מגוון גדול של מנות מסוגננות וטעימות על מנת ליצור את התפריט המותאם במיוחד לאירוע שלכם.

 

כאשר ניגשים להזמנת המגשים, אחת השאלות שיש לענות עליהן היא שאלת הכמות – כמה אוכל צריך להזמין לאירוע? המומחים של קייטרינג תמרים מציעים כמה פרמטרים שבהם כדאי להתחשב כשבאים לחשב כמה מגשי אירוח צריך להזמין לאירוע שלכם.

 

אופי האירוע קובע את האיכות והקמות של מגשי האוכל

 

  • מספר אורחים – זהו פרמטר פשוט וברור: מספר האורחים הוא המשתנה החשוב ביותר. אם אתם לא בטוחים כמה אנשים יבואו בדיוק, כדאי להזמין עבור כמות גדולה ולהישאר עם אוכל ולא להזמין כמות קטנה מדי ולהיתקל באורחים מאוכזבים אם לא עצבניים.
  • גיל האורחים באירוע – בני נוער אוכלים הרבה יותר מבני גיל הזהב; ילדים אולי אוכלים פחות ממבוגרים מיושבים בדעתם אבל הם גם מבזבזים יותר אוכל. אם הקהל מעורב נסו להעריך מהן קבוצות הגיל העיקריות והיערכו בהתאם.
  • אופי האורחים – האם האורחים שלכם מנומסים מכדי לאכול יותר מדי או שמא הם מהאוגרים שאפילו ייקחו אתם אוכל הביתה? האם האורחים שלכם רעבתנים מטבעם או שהם מאלה שבאים שבעים לאירוע? נקודה נוספת: האם האורחים שלכם הם מהסוג המתלונן והזועף או מהסוג שמסתפק בהזמנה לאירוע ולא מחפש לבקר ולכעוס אם משהו לא מוצא חן בעיניו?
  • סוג האירוע – ישנם אירועים שבהם האוכל הוא העיקר – במקרה זה יש לוודא שאכן האוכל ימצא בשפע. עבור אירועים שבהם האוכל הוא רק מלווה לנושא העיקרי ניתן ואף כדאי לצמצם את כמות האוכל המוגשת ואת הסוגים והמגוון.
  • שעת האירוע – אם האירוע מתקיים בשעות שבהן אנשים נוהגים לאכול (צהריים, ערב) הרי שהאנשים קרוב לוודאי יגיעו רעבים בציפייה לארוחה שתשביע אותם – יש להכין כמות גדולה יותר של מגשים. בין הארוחות  ובעיקר בשעות הבוקר לאנשים יש נטייה לאכול פחות כי הם כבר אכלו וניתן להזמין פחות מגשים.
  • התפאורה – חשוב להתאים את המגשים לאירוע. אם מדובר באירוע שבו התפאורה משדרת יוקרה ועושר, חשוב מאוד שהאוכל ישלים את התפאורה. אם מדובר באירוע צנוע אז גם האוכל יכול וצריך להיות צנוע יותר.
  • אלכוהול, כן או לא? – באירועים שבהם מוגש אלכוהול כדאי להזמין יותר מגשים אבל של אוכל קטן יותר – אנשים ששותים אלכוהול נוטים לפתח תיאבון אבל לא למנות כבדות או גדולות מדי.
  • הריהוט – הציוד שאותו הזמנתם התפריט כולל מגשי אירוח והריהוט שיהיה באירוע משפיע על כמות וסוג המגשים: אירוע שבו אנשים עומדים ומסתובבים מחייב פחות אוכל – וכזה שיהיה מהסוג הקליל יותר – מאירוע שבו אנשים מתיישבים ליד שולחנות וממילא מכינים את עצמם לארוחה מלאה יותר.

 

חשוב לתכנן את הזמנת האוכל מראש ולהתאים אותה לאירוע שאתם מארגנים שהרי לא רק הצבא צועד על קיבתו אלא גם האורחים באירוע שלכם. כך או כך, אנחנו בקייטרינג תמרים מאחלים לכם אירוע מוצלח.

 

קרא עוד: השכרת אוהלים לאירועים במרכז | במות לאירועים